Wat is er te beleven tijdens de IJsdaging?

Tijdens de IJsdaging zullen verschillende BN'ers de 10 kilometer mee schaatsen. Ook kun je verwachten dat je tijdens het schaatsen wordt aangemoedigd door artiesten en opgezweept wordt door muziek. Zo zorgt Gers Pardoel voor een spetterend optreden! Stukje bij beetje zullen we hier het programma en de bijpassende tijden onthullen. 

 

 

 100%NL en FISE naar de IJsdaging.

Heb jij wel eens freestylende schaatsers gezien? Dat gaat tijdens de IJsdaging gebeuren! FISE (Freestyle Ice Skaters Eindhoven) gaat namelijk een supervette demo geven deze dag. Dat mag je niet missen! Zo wordt je even lekker opgewarmd voor jouw eigen IJsdaging. Onlangs heeft FISE verschillende demo's gegeven door heel Nederland, samen met Radio 100%NL. En Radio 100%NL, die gaan ook mee schaatsen! Zowel ochtend DJ Lars Boele als middag DJ Koen Hansen gaan het ijs op en zullen ook zorgen voor de beste hits van eigen bodem tijdens het schaatsen!

  

 

 

10km schaatsen

 

De Snelle Jelle Ronde

De Snelle Jelle Ronde is voor als je 10 km kunt schaatsen in een flitsende tijd, in ieder geval binnen 45 minuten.  Mark Tuitert schaatst mee in de Snelle Jelle Ronde.

Deze Snelle Jelle ronde is van 16:30 - 17:15 uur.

 

 

De Fun Ronde

De Fun Ronde is voor als je 10 km wilt schaatsen in 90 minuten. Ook als je geen geoefende schaatser bent is dit een uitdaging die je vast en zeker gaat lukken! Helga van Leur schaatst mee in deze ronde!

Deze Fun Ronde is van 17:30 - 20:15 uur. 

 

  

Overige activiteiten

 

Op de binnenbaan vinden verschillende activiteiten plaats. De tijden maken we zo snel mogelijk bekend! 

- Puck-challenge: puck schieten op de keeper van het Nederlands IJshockeyteam
- Disco schaatsen: al schaatsend jouw favoriete plaatje aanvragen bij de DJ op de binnenbaan met gave lichteffecten
- Bounceballen: met je schoenen de ijsbaan op om een potje te voetballen

Aan het einde van de dag proosten we met z'n allen op de lente en de geweldige schaatsprestatie die jullie hebben geleverd!