IJsdaging 2018

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Schaatsen voor een nieuwe start!

Op 3 maart 2018 vond in het IJssportcentrum in Eindhoven de IJsdaging plaats. Ondanks de flinke kou hebben we al schaatsend de lente gevierd: en dat heeft geholpen, want op zondag 4 maart scheen een heerlijk warm zonnetje in Nederland. 

Er is door jong en oud geschaatst. De richtlijn was daarbij 10 kilometer, maar iedereen heeft zijn best gedaan en sommigen hebben zelfs meer geschaatst! Pionier Iris van Lunenburg was erbij om alle activiteiten op en om de baan vast te leggen. Voormalig langebaanschaatser en Olympisch kampioen Mark Tuitert verzorgde een clinic, schaatste mee in de Snelle Jelle Ronde én gaf het startschot voor de Fun Ronde, waarin ambassadeur Helga van der Leur fanatiek mee schaatste. De hele dag waren er optredens en muziek verzorgd door DJ’s van 100%NL, Gers Pardoel, DJ-duo TV Noise en Sophie Francis.

Toeschouwers en deelnemers konden op de binnenbaan bounceballen, puck schieten en discoschaatsen en ook was er een leuke photobooth, massagetafel en schminken.

Maar het mooiste van alles is dat we dit  hebben gedaan voor het goede doel: een zonnige toekomst voor kinderen in Haïti. Hierdoor hebben we aan het eind van de dag een cheque van €23.471,40 in ontvangst kunnen nemen en dit bedrag loopt nog op!

Bedankt aan iedereen die is komen kijken of heeft gedoneerd en natuurlijk vooral aan onze schaatsers die de IJsdaging met vlag en wimpel hebben gehaald!

Bekijk alle
20-08-2018 | 19:56 Aan: Team van der Velde Respect voor een groot sportman,wat een prachtig doel.Bedankt
23-03-2018 | 11:26 Aan: De ijsmutsen
21-03-2018 | 11:03 Aan: Jan schaatst voor Haïti
13-03-2018 | 09:52 Aan: We gaan nog een stukkie