Schaatsen voor Haïti

Dit is de actie van Lisanne Buijsse

( Regulier inschrijfgeld | Fun Ronde  | Lid van team: Communicatie on ice )

Nog te gaan

van totaal € 50 (160%)

Op zaterdag 3 maart schaats ik samen met mijn collega's 10 kilometer om geld op te halen voor de inwoners van Haïti. We komen in actie voor de schoolkinderen in de regio Côtes-de-Fer. Zij zijn al meerdere malen getroffen door een natuurramp en verdienen daarom een veilige, rampbestendige school.

Sponsor je mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
05-02-2018 | 17:37 Ik weet als leerkracht hoe belangrijk het is voor kinderen om goed onderwijs te krijgen onder goede omstandigheden, daarom doe ik graag mee aan deze actie.
13-01-2018 | 12:35
12-01-2018 | 18:36 Uit eigen werkervaring met straatkinderen in Peru besef ik dat onderwijs voor ieder kind van levensbelang is. Naar school gaan geeft een kind structuur, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Mijn ervaring in Latijns-Amerika heeft mij geleerd dat wederopbouw van fundamentele voorzieningen vaak vanuit NGO's zelf komen en niet vanuit een overheid. Een kind mag nooit de dupe worden van onvoldoende onderwijsvoorzieningen. Ik kan me zo voorstellen dat veel ouders en kinderen in Haïti momenteel in wanhoop leven. Om deze reden mijn donatie. In de toekomst lijkt het mij interessant om een reis te maken naar Haïti. Hopelijk zal door middel van donaties wanhoop in hoop veranderen en komt er na regen weer zonneschijn!
11-01-2018 | 22:13
11-01-2018 | 10:28